Vægttabsforløb med vægttabs-medicin

Vægttabsforløb med vægttabs-medicin hos Bandagist.dk?

Hvis du er svært overvægtig, kan du nu få hjælp til vægttab hos Bandagist.dk gennem lægeordineret medicin og livsstilsomlægning. Medicinsk vægttab er et felt i hastig udvikling, som tilbyder muligheder, vi ikke kendte til for få år siden. Men hvad indebærer medicinsk vægttab? Hvad er effekten, og hvor holdbart er det?

Book tid her

Hvordan taber man sig med medicin?

Ved medicinsk vægttab får du hjælp af medicin til at reducere din vægt. Ofte kommer vægttabsmedicinen i form af en pen, som skal injiceres i huden, ligesom diabetespatienter bruger deres medicin. Nålen i pennen er så fin, at du næsten ikke mærker stikket. Medicinen skal injiceres ugentligt, afhængigt af hvilken type du har fået ordineret. Metoden med indsprøjtninger er den mest anvendte og effektive metode til at få din dosis.

Hvordan virker vægttabsmedicin?

Den medicin, der i dag anvendes mod fedme og overvægt, efterligner kroppens egne appetitregulerende hormoner. Den reducerer sultfølelsen og øger mæthedsfornemmelsen, så længe du er under behandling. Det vil altså sige, at du kommer til at føle dig mere mæt – hele tiden. Uanset om du lige har spist eller ej. Det betyder, at det bliver meget lettere at undgå at spise små usunde ting imellem hovedmåltider.

Studier har vist, at kombinationen af vægttabsmedicin og motion er dobbelt så effektiv som at anvende medicin eller motion alene. Et varigt vægttab ved hjælp af medicin kræver dog en livsstilsændring. Derfor skal du kombinere det medicinske vægttabsforløb med en forbedret kost, øget motion og mere søvn. På den måde er du bedst rustet til at opnå en varig livsstilsændring.

Book dig allerede nu til en intro-samtale, hvor du skal bekræfte at du har et BMI på 27 eller derover.