Få et gratis hjælpemiddel fra Bandagist.dk

Når du har en henvisning fra læge og bevilling fra kommunen, kan du få både produkter og service betalt af det offentlige. Ydelsen hos Bandagist.dk er altså helt gratis for dig. Vi ser frem til at hjælpe dig videre. 

På dette link kan du hente vores brochure:

Ansøgning om et hjælpemiddel fra Bandagist.dk

1: Få en henvisning til Bandagist.dk

Første skridt er at få en henvisning fra enten din egen læge eller en ordination fra hospitalet til Bandagist.dk

Book en konsultation hos Bandagist på 43969080 eller på e-mail: karina@bandagist.dk. Vi vil sammen gennemgå dine muligheder for at ansøge om et hjælpemiddel.

Efter din konsultation vil din Bandagist-behandler sende et tilbud til din kommune angående det anbefalede hjælpemiddel til dig.

Du skal også selv sende en digital ansøgning til din kommune på borger.dk. Du kan finde et eksempel en ansøgning til kommunen her: Ansøgning til kommunen fra borger

2: Lav en ansøgning til kommunen

Når dit behov er afklaret, skal du ansøge din kommune om hjælpemidlet. Det sker ikke automatisk.

Din ansøgning skal beskrive dine ønsker, udfordringer og muligheder.

Åben din internet browser og klik dig ind på borger.dk og søg efter “kropsbårne hjælpemidler” og vælg “Ansøg om kropsbårne hjælpemidler”.

Vælg din kommune og fortsæt gennem ansøgningsprocessen.

Log på med MitID, og udfyld alle nødvendige oplysninger samt vedhæft eventuelle bilag.

Underskriv ansøgningen med MitID.

Din ansøgning og bilag bliver sendt til kommunen. Et bilag kunne være henvisning fra læge. Vedlagt et udfyldt eksempel på en henvisning fra en borger, der søger om kompressionsstrømper: Ansøgning om kompressionsstrømper LÆ 165

3. Send din bevilling til Bandagist.dk

Når du modtager bevillingen fra kommunen i din e-Boks eller med posten, skal du kontakte Bandagist.dk på 43969080 eller karina@bandagist.dk.

Vi får ikke automatisk besked, og vi modtager ikke automatisk din bevilling.

Du kan aflevere din bevilling ved skranken i forbindelse med din konsultation, eller du kan sende den til os på e-mail: karina@bandagist.dk.

Bemærk:

Hvis du fritaget fra e-post, kan du få hjælp fra Borgerservice i din kommune til at sende din ansøgning. Du er altid velkommen til at kontakte Bandagist.dk, også hvis du modtager et afslag på din ansøgning. Vi er her for at støtte og vejlede dig gennem hele processen.

Brochurer

Vi forhandler produkter fra de bedste mærker på markedet