Vestegnens Bandageri ApS
adgangforalle d k
 

Vaskeanvisning & pleje

Brystproteser

Vores brystproteser er designet til at kunne modstå slitage forbundet med hverdagens aktiviteter.  Vi plejer at sige, at en protese i almindelig brug holder et års tid.

Det er meget almindeligt at silikonen efter et års tid mister lidt af sin spændstighed, hvilket kan påvirke protesens størrelse. Ved rigtig vedligehold og rengøring, vil protesens overflade holde sig blød og komfortabel i hele brugsperioden. Protesernes holdbarhed er dog individuel, da personlige forhold, som brug af creme, medicin og spisevaner, i høj grad påvirker kropsafsondringer, der derfor kan påvirke brystprotesen, idet den bæres så tæt på kroppen. Brugerens livsstil betyder også meget for slitagen. En aktiv kvinde, der bærer sin protese hele dagen og måske også om natten, vil slide sin protese meget mere end en stillesiddende person.

Proteserne tåler kulde og varme, og kan bruges i både klor- og saltvand. Men pas endelig på ikke at komme til at prikke hul i din brystprotese. Reklamationsgarantien dækker nemlig ikke frontskader som skyldes skarpe genstande, for eksempel nåle, klør fra kæledyr eller brocher. Disse kan hurtigt skade protesen i en grad der vil gøre den umulig at reparere. Vær også opmærksom på, at brug af talkum og bodylotion på og omkring din brystprotese, skal undgås.

Rengøring af din brystprotese er meget vigtig, især hvis du bruger de selvsiddende Contact proteser. Hver gang du bruger din Contact protese, sætter der sig små hudceller på klæbematerialet. Det er derfor vigtigt at rengøre klæbefladen grundigt efter hvert brug, eller hvis klæbeevnen nedsættes. Du skal bruge de renseprodukter der følger med din protese til rengøringen. Brug aldrig shampoo, opvaskemiddel eller lignende, da disse produkter ødelægger klæbematerialet.

 

step1  2 step2  3 step3  4 step4

1. Fordel et par dåber rensemiddel på den tørre klæbeflade og fugt specialbørsten med lunkent vand. 

2. Skrub derefter klæbefladen grundigt med cirkel-bevægelser i ca. 3 minutter, mens du trykker ned med børsten. 

3. Skyl derefter Contact protesen grundigt med lunkent rent vand, brug evt. stadig børsten, så du er sikker på at fjerne alle

    sæberester. Hvis sæben ikke er helt væk klæber protesen dårligere.

4. Lad protesen lufttørre eller brug en føntørrer på middelstyrke

 Rengøring af løse proteser:

 Løse proteser rengøres med flydende håndsæbe og lunkent vand. Protesen tørres i et håndklæde eller lufttørres.

 

 

 

Produktbeskrivelser

Kontaktproteser:

Føles som en del af dig selv.

Mange kvinder, der får brug for en brystprotese, er bekymrede for om protesen vil flytte på sig i løbet af dagen, eller nervøse for et begrænset udvalg af toppe og overdele.
For at skabe den største sikkerhed klæbes Contact protesen direkte på din hud. Den vil ikke flytte på sig eller smutte ud - heller ikke når du bøjer dig frem eller løfter armene.

 Fordele

·         Klæber direkte på brystkassen - føles som en del af dig selv

·         Bliver på plads, følger kroppen og falder ikke fremad, når du bøjer dig frem

·         Perfekt sammen med tætsiddende tøj

·         Fordeler vægten mere jævnt, afhjælper dermed belastningen af skuldre og ryg

·         Med en selvklæbende overflade, der er grundigt testet og yderst hudvenlig

·         Giver dig en følelse af total sikkerhed, så du kan tillade dig fuldstændigt at glemme, at du bruger brystprotese

 Contact brystproteser leveres i en praktisk og diskret tekstil-æske, med prøver på hudplejeprodukter og brugervejledning.

 Løse proteser:

Naturligt udseende og bevægelse

Noget af det man virkeligt bekymrer sig om efter brystoperation, er om en brystprotese vil passe ordentligt til ens krop og man dermed stadig kan føle sig smuk og se naturlig ud. Løse brystproteser, er designet til at give den mest naturlige følelse og et naturligt udseende.

 Fordele

·         Følger naturligt med kroppens bevægelser og flader ud når du ligger ned

·         Superblød silikone giver protesen et naturligt fremstående, både at se på og røre ved

·         Løse brystproteser fås både i almindelig silikone og light silikone

 Delproteser:

delproteser, eller udligningsdele, som de også kaldes, giver dig symmetri og flot silhuet uanset om du bærer en nedringet kjole, eller en stram t-shirt.

Uens bryster er ret almindligt. Udligningsdele er en nem, moderne og usynlig løsning, der kan rette lidt til, hvor det er nødvendigt. Glatte afrundede kanter og utrolig blød og naturtro silikone, sikrer dig et smukt naturligt look – også hvis du mangler brystvæv efter operation.

 


Bandagist.dk · Hovedvejen 106 · 2600 Glostrup · Tlf. 43 96 90 80 · Fax 43 96 90 85 · lob@bandagist.dk · CVR 26094577